tiistai 27. toukokuuta 2014

Kokeillaan uutta lajia: Tennis

Tenniksen pelaaminen on hauskaa ja yllättävän raskasta!


Päätimme kaverin kanssa lähteä pelaamaan tennistä. En ole moneen vuoteen pelannut tennistä, joten otin haasteen vastaan tältä Vuosaaren Agassilta ja yksissä tuumin lähdimme testaamaan toistemme kunnon tenniskentillä.

Ainakin siis teoriassa. Timon kanssa kun lähdetään urheilemaan, suunnitelmat jotenkin yllättäen muuttuvat aina. Mikäs sen hauskempaa, kuin ex-tempore seikkailut!

Kohtasimme muutaman haasteellisen ongelman matkallamme kohti tenniksen Suomen Openeita. Mainittakoon niistä ehkä haasteellisimpana lukitut tenniskentän ovet...

Tämähän ei meitä vetreitä ikinuoria paljoa haitannut, vaan päätimme pelata viereisellä jalkapallokentällä. Tämähän toi lisänä oman hauskuutensa, kun pelatessa tennispallon pomppuja ei voinut täysin arvioida oikein. Haasteitahan me urheilijat haluammekin!

Urheiluun kuuluu olennaisena osana myös oikea nesteytys, emmekä mekään unohtaneet niitä. Ennen seikkailumme aloittamista, kävimme kaupan kautta hakemassa "muutamat" urheilujuoman tyyliset nesteyttäjät.

Näitä Samba-"urheilujuomia" nautittuamme, pelillinen osuus taisi kyllä hankaloitua hieman... Hauskaa meillä kyllä oli. Urheilu on ihan mahtavaa! Tuo hymyn suupieliin ja naurua ei voi pidättää. Hävitessäkin!

Maistelimme näitä Samba lonkeroita tauolla ja otin videokuvaa muistoksi tästä ikimuistoisesta pelisessiosta Vuosaaren Agassin kanssa. On se jännä, kuinka urheilusuunnitelmat muuttuvat, kun Timo on kyseessä... :D

Video alla:

https://www.youtube.com/watch?v=OmFqgIFxq38

Kiitos Niilo22 inspiraatiosta ja Kurko Samba lonkerolle hyvästä mausta. Ehkä ei kuitenkaan urheilujuomana mene. Taitaa tämä juoma muutenkin olla K-18!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti