tiistai 11. maaliskuuta 2014

Lenkillä ajatus kulkee...

Kevät tulee, lumi sulaa ja vilukatti-Janne uskaltautuu ulkoilemaan mitä suuremmissa määrin...


Lenkillä ajatus kulkee ja sitä löytää itsensä pohtimasta maailman ongelmia, kuten miksi en ostanut suklaa-proteiinijauhetta, vaan yritin hifistellä erikoisemmilla mauilla...

Makuja proteiinijauheissa on useita, joten oikean maun löytyminen tekee tästä jumalten juoman nauttimisesta paljon helpompaa. Itse tunnun sortuvan hifistely makuihin, makuihin kuten "ice coffee", sekä nyt käytössä olevaan lemon-yoghurttiin. Ice coffee oli sinällään maittavaa, sekä se sekoittui hyvin veteen, mutta makuna loppuvaiheessa alkoi tökkimään ja pahasti.Kannattaa myös varoa, ettei saa kofeiini yliannostusta, jos samaan aikaan vetelee muitakin lisäravinteita mm. ripped hardcorea...

Lemon-yoghurt maistuu myös sinällään mielenkiintoiselle ja toimiikin rahkaan sekoitettuna loistavana välipalana. Se ei vaan sovellu veden kanssa nautittavaksi. Lisäksi se ei sekoitu niin hyvin.

Cookies and cream -maku on tähän asti ollut parhain, mitä olen nauttinut prodejuomina. Se oikeasti maistuu hyvälle. Sitä voi suositella veden, sekä maidon kanssa nautittavaksi. Miinuksena tässä kuitenkin on sen äärimmäinen makeus... Voiko olla liian hyvää prodejuomaa, no näköjään voi.

Pitäisi joskus oikeasti herätä siellä Fitnesstukussa, tai missä ikinä asioikaan ja laittaa faktat tiskiin. Makuvaihtoehto suklaa, tai mansikka siis ostoskoriin ja tiskille. Ei mitään heräteostoksia, mitä näissä lisäravinne -ostoksilla minulle pääsee käymään... Vanhassa vara parempi. Fitnesstukussa tuntuu olevan edelleen double chocolate makua... Uskaltaisikohan sitä maistaa?

Kolme kovaa, erikoisempaa makuvaihtoehtoa
Lisäravinne -ostoksille pääsen tosin nyt muutenkin, kun päätin alkaa panostamaan saliurheiluun ja pistää vähän tavoitteellisuutta tähän rantakuntoon 2021-projektiin. Ikävä kyllä näitä suuria suunnitelmia(tm) varjostaa pienoinen ongelma... Fitnesstukusta on lähes kaikki myyty loppuun, mitä olisin halunnut ostaa!

Mitä proteiinijauheiden makuina itse suosit? Onko sinulla löytynyt maku, jota et vaihtaisi mihinkään, vai etsitkö vielä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti